Alvast kijken  |   Alvast luisteren

Matthäus Passion Deventer Bergkerk

De Matthäus Passion beleven, in de uitvoering zoals Bach het werkelijk bedoeld heeft? Dat kan nu. In de originele kruisopstelling en met drie koren van grote klasse. Deze unieke uitvoering vindt jaarlijks plaats in de Deventer Bergkerk op Goede Vrijdag.

In 2014 wordt de Matthäus Passion tweemaal uitgevoerd, op 17 april (Witte Donderdag) en op 18 april (Goede Vrijdag). De aanvang op beide dagen is 19.00 uur. De toegangskaarten zijn te bestellen bij de Deventer Schouwburg. Dit kan per internet (www.deventerschouwburg.nl), per telefoon (0570 - 683500 of bij het loket. Kaarten kosten € 59,- voor de eerste rang, € 45,- voor de tweede rang en € 35,- voor overige kaarten. Kaarten zijn vanaf 15 oktober om 13.00 uur te koop.

Webdesign: Stipp, Deventer